Blog de Notes

Lately I am getting good at cooking a typical “truita de patates” how we call it in Catalunya, “tortilla de patatas” how they call it in Spain, or “Spanish omelette” how I discovered it is called internationally. I took a family receipt, some tips and tricks around, and evolved my own receipt that brings a delicious omelette with potatoes and onions as a base.

In a recent team breakfast I promised to some of my peers that I'll share my receipt, so here it goes 😋

Continue Reading...


Aquest va ser un dels primers acords amb la parella quan vam descobrir que estava embarassada. Voliem saltar a la carretera el màxim de temps possible, i això (més o menys) és el que farem a partir de demà o demà passat.

Em ve de gust escriure quatre línies sobre el tema, com a fita assolida, i com a visió del que ve en els propers 3 mesos.

Continue Reading...


LaDragonera.com és el primer domini que vaig registrar ara deu fer uns 20 anys. Ha passat per diferents fases, essent reciclat al llarg d'aquest temps per donar nom a diferents projectes de la meva fornada.

Ara presenta una instància Pixelfed on publico fotos pròpies, servit des d'una Raspberry Pi des de casa.

Continue Reading...


Que em coneix sap els meus gustos musicals, i que sóc de la generació que va descobrir Queen quan en Freddie va morir. Rondava el 1990 quan per la tele van posar el Barcelona amb la Montserrat Caballé, i jo vèia el meu pare excitat amb el Mercury. Qui serà aquest pàio? Quins crits, no?

Continue Reading...


La temporada del Nadal 2022 ha passat. A nivell personal això marca una fita. I tot un nou món acaba i un altre està a punt de començar. Encara tancant alguns temes, vull aprofitar aquest moment de calma entre tempestes per reflexionar una mica de tot, el que ha passat i el que vindrà. Atenció, vomitada mental ahead.

Continue Reading...


I gave myself a Xmas present: a new case for my reMarkable 2. The original one handled some disgraces pretty well but it was not cool anymore to walk around with such a destroyed one. I found a nice one in Amazon and I am pretty happy with the result. Here I intend to do a quick review about it.

Continue Reading...


Seria cap al final del 2002 quan vaig obrir ladragonera.com. Internet Archive només té traces des de Febrer del 2003, què hi farem. Ja des del principi estava orientada a ser una extensió online de les burrades que fèiem amb la colla de Talamanca. L'Esteve, el Sergi i jo saltàvem de fricada en fricada, i la meva sempre era mantenir una comunitat online. Allò va durar el que va durar, i no recordo molt bé com o per què va acabar, però parlem de fot 20 anys, i en ASP pur contra una DB en un arxiu MS Access.

Continue Reading...


Tornem-hi

05/11/2022 17:00 personal brainfuck

Ha plogut una mica des que un servidor (jo mateix, no la màquina) mantenia un blog. Recordo que era un moment gratificant, de deixar-me anar. També recordo la falera interna de classificar-ho tot i acabar mantenint una dotzena de blogs per matèria, que va acabar agobiant-me i fent-me tancar la parad...

Continue Reading...