Blog de Notes

Fa uns dies va creuar-me pel davant el Manifest for posting online in 2023 i em va semblar bona idea fer-ne una traducció al català, tenint en compte que no sóc escriptor ni traductor, i el meu anglès és el que és.

Em sembla una bona reflexió per tenir a mà quan navegem per aquest internet que tenim, i en general per prendre'ns tot una mica amb més distància. Viuriem tots una mica millor.

Continue Reading...


Aquest va ser un dels primers acords amb la parella quan vam descobrir que estava embarassada. Voliem saltar a la carretera el màxim de temps possible, i això (més o menys) és el que farem a partir de demà o demà passat.

Em ve de gust escriure quatre línies sobre el tema, com a fita assolida, i com a visió del que ve en els propers 3 mesos.

Continue Reading...


Que em coneix sap els meus gustos musicals, i que sóc de la generació que va descobrir Queen quan en Freddie va morir. Rondava el 1990 quan per la tele van posar el Barcelona amb la Montserrat Caballé, i jo vèia el meu pare excitat amb el Mercury. Qui serà aquest pàio? Quins crits, no?

Continue Reading...


La temporada del Nadal 2022 ha passat. A nivell personal això marca una fita. I tot un nou món acaba i un altre està a punt de començar. Encara tancant alguns temes, vull aprofitar aquest moment de calma entre tempestes per reflexionar una mica de tot, el que ha passat i el que vindrà. Atenció, vomitada mental ahead.

Continue Reading...


Tornem-hi

05/11/2022 17:00 personal brainfuck

Ha plogut una mica des que un servidor (jo mateix, no la màquina) mantenia un blog. Recordo que era un moment gratificant, de deixar-me anar. També recordo la falera interna de classificar-ho tot i acabar mantenint una dotzena de blogs per matèria, que va acabar agobiant-me i fent-me tancar la parad...

Continue Reading...